Facebook Circus in Huis

Volwassenen

Workshops en projecten:
Vaak zijn dit bedrijf- of teamuitjes, maar ook op scholen voor beroepsonderwijs, reunie's of festivals ben ik te vinden. Daarin kan een thema centraal of kan ik één of meerder technieken aanbieden. Bijvoorbeeld een circusshow met als thema ongelukken, teambuilding met acrobatiek en doekjes jongleren, of een jongleerworkshop van twee uur op een festival
Alle workshops lever ik op maat. ( bv Synergos)

Volwassene circus lessen:
In een volwassenencurcus, -workshop, -les is ook van alles mogelijk: het beoefenen van vele circustechnieken, theateroefeningen en spelletjes met een eventueel afsluitend optreden of een workshop met alle aandacht voor alleen maar de diabolo.

Senioren, ouderen, 65+ circusles geven? Helemaal fantastisch. Circus kan ook zonder halsbrekende toeren en loopballen of trapeze. Een voorzichtig en erg leuke cursus met de nadruk op circustheater en extra aandacht voor veiligheid of leren jongleren met Alzheimerpatienten. ( bv zorgcentrum Schoterhof Haarlem )

Volwassene en kind is ook een leuke combinatie. Met veel plezier en succes geef ik bijvoorbeeld in Soest, bij Idea, kunstencentrum, theater en bibliotheek, kinderen samen met hun ouders les.

 

Flevovuur jongleer workshop

 

standaard2_150.jpg

 - Web developement Artenweb.nl