Facebook Circus in Huis

Laat ze maar lachen Circusfeest

Voor Circus Diedom ga ik naar Den Haag: Stichting laat ze maar lachen

Op 10 november stonden er 35 acrobaten klaar om alle ins and outs van het circusleven te leren! Op basisschool de Krullenvaar stond een circuspodium met echte theatergordijnen opgesteld en we begonnen meteen met allemaal gekleurde doekjes; in de lucht, op je rug, achter je buurman; overal gekleurde doekjes en gegoochel!

In de hoeken van de zaal stonden allemaal super spannende toestellen; een evenwichtsbrug, éénwielers en een gave loopbal en iedereen wilde maar al te graag met deze attributen acrobatentrucs leren! Eerst gingen we echter nog ingewikkeld jongleren met ballen en kegels, leerden we hoedjes op stokjes te draaien en liet Louise zien dat je gave cirkels kan draaien met een sierlint; bij het oefenen gingen we dan ook helemaal los en gaven we onze ogen en handen goed te kost hieraan!

Toen het tijd was voor de “grote” circusvoorwerpen hebben we elkaar supergoed geholpen; op de kleine fietsjes, éénwielers, loopbal en het evenwichtskoord gingen we kris -kros als wervelwinden lachend door de zaal! Van alle acrobatenacts mochten we er één nog een keer doen in de voorstelling voor de ouders. Dit heeft iedereen supergoed gedaan en de ouders herkende de kleine circusartiesten niet meer terug!

Het was een fantastische dag, en iedereen bedankt voor de bijdrage; jullie super enthousiaste uitvoering van de acts, fanatieke begeleiding en uitleg, aanmoedigingen en financiële bijdrage; het zijn allemaal onmisbare schakels geweest in een heerlijke, gezellige en unieke dag in het circus!

DRgM4_150.jpg

 - Web developement Artenweb.nl