Facebook Circus in Huis

NK Eenwielrennen

Op eenwiel.nl zie ik in mei onderstaande oproep,

"Op zaterdag 17 juli 2010 wordt het Nederlands Kampioenschap Eenwielrennen georganiseerd door eenwiel.nl in samenwerking met de Nederlandse Autoped Federatie. Dit evenement vindt plaats op de fantastische 5 km lange asfaltbaan van FlevOnice bij Biddinghuizen. Deze baan is verkeersvrij en prachtig vlak. Meedoen is mogelijk voor iedereen in Nederland die op een eenwieler kan rijden. Ook eenwieleraars van buiten Nederland zijn welkom. Twijfel niet of je goed genoeg bent, maar kom gewoon naar dit leuke evenement."

ik besluit te kijken of ik leerlingen van Diedom mee kan krijgen naar Het Eerste NK Eenwielrennen. Ondanks de vakantietijd ben ik vandaag op pad met een superdelegatie van twee fanatieke eenwieleraars en hun familie.

Het is een leuke dag, buiten de rennen worden er ook eenwielworkshops op verschillende niveau's gegeven en kunnen we de grote  wielmaat eenwielers  uit proberen. Volgend jaar wil eenwiel.nl het buiten de vakantieperiode houden én een bredere opzet aanbieden.

Isa leert, buiten dat ze de hele 5 km met een 16'' eenwieler fietst (!) vandaag zelfstandig opstappen. Carijn word eerste Nederlands kampioen eenwielrennen t/m 12 jaar (super!).Kijk op de uitslagenpagina van eenwiel.nl

Kijk op omroepflevoland.nl, sport, NK-eenwielrennen-op-flevonice voor een reportage van tv Flevoland. Er zijn ook foto's van Eenwiel.nl in map 1 en map 2, met oa eenwielers met hele grote wielen.

bk6_.jpg

 - Web developement Artenweb.nl